Avast Free Antivirus – cea mai buna protectie gratuita pentru acasa

Dupa 25 de ani de inovatie, cel mai de incredere antivirus din lume

Chiar daca nu ati auzit inca de AVAST, suntem cel mai de incredere antivirus din lume, protejand activ peste 200 de milioane de PC-uri, MAC-uri si device-uri cu Android. Am ajuns in acest punct deoarece oferim protectie antivirus de mai mult de 25 ani, in peste 40 de limbi pe fiecare continent din lume.

Alege protectia de baza in timp real gratuita pentru calculatorul tau:
Antivirus Inteligent cu noua tehnologie DynaGen, Anti-malware Protection, Anti-spyware si Anti-rootkit.

Licentiere gratuita un an dupa inregistrarea avast! Free Antivirus direct din program.

Da, sigur va functiona pe PC-ul tau

Daca PC-ul tau merge cu versiunea completa Windows 8.1, atunci in mod sigur este compatibil cu avast! Free Antivirus.

Ai nevoie cel putin de Windows XP (cu SP2) instalat. Windows Vista, 7, 8 si chiar 8.1 sunt suportate complet (mai putin versiunile Starter sau RT) pe 32 sau 64 de biti. Un PC vechi de 10 ani cu Pentium 3, 128 MB memorie si 500MB spatiu pe disc va merge fara probleme cu avast! Antivirus.

Acum imagineaza-ti cum va merge avast! Free Antivirus pe un calculator de ultima generatie!

Sute de milioane de device-uri desktop si mobile protejate

Protejam mai mult de 200 de milioane de device-uri active pe toate continentele locuite, de fapt ne gandim cum sa ne extindem si in Antartica. Negociem activ cu polulatia locala de pinguini.

Un sfert de secol in industria de securitate

In 2013 avast! a aniversat 25 de ani! In tot ceea ce facem suntem dedicati increderii si satisfactiei clientilor si partenerilor nostri. Si loialitatea utilizatorilor ne motiveaza sa inovam si sa mergem mai departe. Si daca avast! Avtivirus nu s-a ridicat la inaintimea asteptarilor dumneavoastra amintiti-va ca toate produsele noastre vin cu garantia de retur in 30 de zile, fara sa punem intrebari.

Suntem premiati si certificati mereu de expertii din domeniu

Nu ne place sa ne laudam, dar daca insistati… Suntem premiati si certificatii in mod frecvent de numeroase organizatii independente din domeniul securitatii. Ne lauda pentru cababilitatile de detectie ale virusilor cat si pentru faptul ca nu incetinim calculatoarele.