Protectie antivirus pentru calculatorul tau

Antivirus inteligent, anti-spyware si anti-malware

Nu doar marketing! Antivirusul nostru bazat pe motorul DynaGen trimite in timp real sute de actualizari zilnic catre PC-ul dumneavoastra pentru a depista virusii si programele malware mai rapid. Deciziile lui sunt bazate pe algoritmi de inteligenta artificiala care analizeaza fisierele suspicioase.

Executa programele suspicioase intr-un mediu protejat

Nu sunteti sigur daca programul proaspat descarcat de pe internet este sigur? Nici o problema, il puteti executa in Sandbox, un mediu virtual unde pot rula si cei mai periculosi virusi. Dar mai mult ca sigur ca veti afla deja daca fisierul este sigur cu tehnologia noastra FileRep.

S-a spart? Il reparam imediat!

Daca totusi aveti o problema cu calculatorul si un program malware blocheaza accesul la avast! puteti salva un o imagine de boot pe USB sau CD/DVD. Aceasta va poate ajuta sa curatati sistemul si sa il aduceti la starea initiala.

Da, sigur va functiona pe PC-ul tau

Daca PC-ul tau merge cu versiunea completa Windows 8.1, atunci in mod sigur este compatibil cu avast!

Ai nevoie cel putin de Windows XP (cu SP2) instalat. Windows Vista, 7, 8 si chiar 8.1 sunt suportate complet (mai putin versiunile Starter sau RT) pe 32 sau 64 de biti. Un PC vechi de 10 ani cu Pentium 3, 128 MB memorie si 500MB spatiu pe disc va merge fara probleme cu avast.

Acum imagineaza-ti cum va merge pe un calculator de ultima generatie!

Sute de milioane de device-uri desktop si mobile protejate

Protejam mai mult de 200 de milioane de device-uri active pe toate continentele locuite, de fapt ne gandim cum sa ne extindem si in Antartica. Negociem activ cu polulatia locala de pinguini.

Un sfert de secol in industria de securitate

In 2013 avast! a aniversat 25 de ani! In tot ceea ce facem suntem dedicati increderii si satisfactiei clientilor si partenerilor nostri. Si loialitatea utilizatorilor ne motiveaza sa inovam si sa mergem mai departe. Si daca avast! nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor dumneavoastra amintiti-va ca toate produsele noastre vin cu garantia de retur in 30 de zile, fara sa punem intrebari.

Suntem premiati si certificati mereu de expertii din domeniu

Nu ne place sa ne laudam, dar daca insistati… Suntem premiati si certificatii in mod frecvent de numeroase organizatii independente din domeniul securitatii. Ne lauda pentru cababilitatile de detectie ale virusilor cat si pentru faptul ca nu incetinim calculatoarele.