Securitate extrema pentru calculatorul tau

Actualizari automate pentru software-ul critic

Cele mai multe amenintari de tip virus si malware folosesc gauri de securitate din versiuni vechi ale programelor populare cum ar fi browsere, clienti de e-mail, etc. Deoarece stim ca este este neplacut, dar vital sa actualizati toate aceste programe manual, avast! premier face automat acest lucru pentru tine.

Controleaza calculatorul de la distanta de pe internet

Va puteți conecta la calculatorul pe care aveti instalat avast! Premier chiar si atunci cand sunteti pe cealalta parte a globului. Modulul AccessAnywhere va permite sa va vizualizati desktopul si accesa fisierele personale de pe orice calculator din lume care are orice versiune de avast! instalata.

Stergere permanenta de nivel militar a datelor sensibile

Este destul de usor pentru cineva sa recupereze fisierele sterse de pe unitatile hard disk sau portabile. Din aceasta cauza, poate doriti sa utilizati o metoda sigura de a curata datele sensibile (extrase de cont, fotografii, etc.). Acest lucru este exact ceea ce face la un nivel de securitate militar avast! Premier Data Shredder.

Da, sigur va functiona pe PC-ul tau

Daca PC-ul tau merge cu versiunea completa Windows 8.1, atunci in mod sigur este compatibil cu avast!

Ai nevoie cel putin de Windows XP (cu SP2) instalat. Windows Vista, 7, 8 si chiar 8.1 sunt suportate complet (mai putin versiunile Starter sau RT) pe 32 sau 64 de biti. Un PC vechi de 10 ani cu Pentium 3, 128 MB memorie si 500MB spatiu pe disc va merge fara probleme cu avast.

Acum imagineaza-ti cum va merge pe un calculator de ultima generatie!

Sute de milioane de device-uri desktop si mobile protejate

Protejam mai mult de 200 de milioane de device-uri active pe toate continentele locuite, de fapt ne gandim cum sa ne extindem si in Antartica. Negociem activ cu polulatia locala de pinguini.

Un sfert de secol in industria de securitate

In 2013 avast! a aniversat 25 de ani! In tot ceea ce facem suntem dedicati increderii si satisfactiei clientilor si partenerilor nostri. Si loialitatea utilizatorilor ne motiveaza sa inovam si sa mergem mai departe. Si daca avast! nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor dumneavoastra amintiti-va ca toate produsele noastre vin cu garantia de retur in 30 de zile, fara sa punem intrebari.

Suntem premiati si certificati mereu de expertii din domeniu

Nu ne place sa ne laudam, dar daca insistati… Suntem premiati si certificatii in mod frecvent de numeroase organizatii independente din domeniul securitatii. Ne lauda pentru cababilitatile de detectie ale virusilor cat si pentru faptul ca nu incetinim calculatoarele.
features-premier-accessanywhere-en
features-premier-automatic-software-updater-en
features-premier-data-shredder-en