Online sau offline, esti mereu in siguranta

Plateste in siguranta cu SafeZone.

Previne furtul datelor bancare sau a cartii de credit si folosirea pentru a fura bani din conturile dumneavoastra. Foloseste SafeZone, facilitatea Internet Security care va securizeaza tranzactiile. Configureaza aplicatia de internet banking si magazinul online preferat sa se deschida automat in SafeZone pentru a fi sigur ca datele dumneavoastra financiare raman private.

Transforma calculatorul intr-o fortareata

Datele tale private nu ar trebui să fie disponibile pentru oricine. Astfel firewall-ul silentios din avast! Internet Security blocheaza hackerii de la furtul de date personale sensibile de pe PC-ul tau. Noua versiune a fost reconstruita pentru a lua decizii mai rapid, a lucra chiar mai bine cu Windows si suporta complet IPv6.

Spune 'Adio!' spam-ului si pishing-ului

Cea mai mare parte a spam-ului include link-uri nocive de tip „phishing” construite special pentru a exploata datelor de pe PC sau de cardul tau de credit. Acest tip de e-mail de tip phishing incearca sa va convinga ca e de la un expeditor legitim. Tehnologia noastra anti-spam filtreaza astfel de mesaje pentru a economisi timp si de a va proteja de eventualele dureri de cap.

Da, sigur va functiona pe PC-ul tau

Daca PC-ul tau merge cu versiunea completa Windows 8.1, atunci in mod sigur este compatibil cu avast!

Ai nevoie cel putin de Windows XP (cu SP2) instalat. Windows Vista, 7, 8 si chiar 8.1 sunt suportate complet (mai putin versiunile Starter sau RT) pe 32 sau 64 de biti. Un PC vechi de 10 ani cu Pentium 3, 128 MB memorie si 500MB spatiu pe disc va merge fara probleme cu avast.

Acum imagineaza-ti cum va merge pe un calculator de ultima generatie!

Sute de milioane de device-uri desktop si mobile protejate

Protejam mai mult de 200 de milioane de device-uri active pe toate continentele locuite, de fapt ne gandim cum sa ne extindem si in Antartica. Negociem activ cu polulatia locala de pinguini.

Un sfert de secol in industria de securitate

In 2013 avast! a aniversat 25 de ani! In tot ceea ce facem suntem dedicati increderii si satisfactiei clientilor si partenerilor nostri. Si loialitatea utilizatorilor ne motiveaza sa inovam si sa mergem mai departe. Si daca avast! nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor dumneavoastra amintiti-va ca toate produsele noastre vin cu garantia de retur in 30 de zile, fara sa punem intrebari.

Suntem premiati si certificati mereu de expertii din domeniu

Nu ne place sa ne laudam, dar daca insistati… Suntem premiati si certificatii in mod frecvent de numeroase organizatii independente din domeniul securitatii. Ne lauda pentru cababilitatile de detectie ale virusilor cat si pentru faptul ca nu incetinim calculatoarele.